PERSONINTERGRITETSPOLICY / GDPR

Vår personuppgiftspolicy på N.VY är utformad för att vi skall kunna ge en bra och säker behandling samtidigt som vi värnar våra kunders integritet. Att insamla uppgifter om kundens identitet och medicinska historia är en förutsättning för en säker och effektiv behandling. N.VY behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Nedan beskrivs hur N.VY (Clinic Collaboration Nordic AB), org nr 559248-3589, samlar in, lagrar och använder kundernas personuppgifter.

N.VY samlar information om kunders identitet (namn, personnr, bostadsadress, telefonnummer, e-postadress) och hälsa (medicinsk historia samt genomförda behandlingar) samt även fotografier för att kunna erbjuda våra tjänster på ett säkert sätt. Uppgifterna sparas antingen i bokningssystem, journalsystem enligt patientjournallagen eller i bokföringen med stöd av bland annat bokföringslagen och patientdatalagen.

Leverantören av det webbaserade bokningssystemet såväl som leverantören av journalsystemet agerar personuppgiftsbiträde på uppdrag av N.VY medan N.VY är ansvariga för registerhållningen, personuppgiftsansvarig.

Endast behandlare och receptionspersonal har tillgång till kundernas journal. Kunder har möjlighet att kontakta oss för att be om en kopia av journalen.

Tredjepart såsom innehavare av bokningssystem får endast använda uppgifterna för att kommunicera och sälja N.VYs tjänster ex via bokningsystem på webben.

Vid besök på N.VYs hemsida kan information om IP-adress och information om hur besökarens aktivitet på hemsidan sparas. Vi använder cookies på vår hemsida för att samla information om kunders aktivitet i syfte att förbättra service och upplevelse på hemsidan. Funktionen cookies kan stängas av.

Om denna personuppgiftspolicy förändras på ett sätt som påverkar hanteringen av personuppgifter så informeras kunderna.

Kunder som önskar nyhetsbrev kan genom att registrera sig på hemsidan ge sitt samtycke till detta utskick. Ifall kunden senare önskar avanmäla sig från nyhetsbrev så är det möjligt. Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att godkänna att du önskar prenumerera på vårt nyhetsbrev bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling.
Läs mer om Mailchimp sekretesspolicyer här.

För frågor gällande integritetspolicyn eller cookiepolicyn kontakta info@clinicnvy.se.

Cookie policy

På denna webbplatsen använder vi cookies och liknande tekniker så som lokal lagring och sessionslagring.

Vi använder cookies och lokal lagring för att göra webbplatsen bättre för dig som besöker webbplatsen. Gör du till exempel några inställningar eller val på webbplatsen, så kan information om det sparas i en cookie.

Om cookies och liknande tekniker

En Cookie eller kaka är en liten textfil som lagras på din dator/surfplatta/telefon i webbläsaren som innehåller information. Den används för att underlätta för besökaren på webbplatsen.

Om du inte vill ha några cookies kan du ställa in detta i din webbläsare.

Olika typer av cookies

Det finns olika typer av cookies, på denna webbplats kan följande komma att användas:

  • Beständig cookie. De sparar en fil som ligger kvar under en längre tid på din dator/surfplatta/telefon.
  • Sessionscookie. Under tiden du är inne på vår webbplats kan denna komma att lagras temporärt i din dators/surfplattas/telefons minne. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Tredjepartscookie. En tredjepartscookie kommer från tredje part. Dessa cookies kommer alltså från någon annan än den som är ansvarig för webbplatsen. Cookies som t.ex. används för webbstatistik eller inbäddat innehåll på webbplatsen är exempel på typiska tredjepartscookies.

Vi använder oss av följande cookies

    • Nödvändiga cookies är nödvändiga för driften av vår webbplats. De gör det till exempel möjligt för dig att logga in på webbplatsen, fylla i formulär eller liknande.
    • Funktionella cookies används för att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats. Det möjliggör för oss att göra webbplatsens innehåll mer personligt för dig och komma ihåg dina preferenser.
    • Marknadsföringscookies används för att spåra besökaren på webbplatsen. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för den enskilde användaren och därmed mer värdefulla för publicister och tredjepartsannonsörer.

Vad vi samlar in och lagrar

Hur vi använder cookies och liknande tekniker

Vi använder cookies för funktionaliteten av webbplatsen.

När du klickar ner cookiebannern sparas en textsträng lokalt i din webbläsares Local Storage för att webbplatsen ska kunna se att du redan klickat ner cookiebannern nästa gång du besöker webbplatsen.

Vi använder Google maps på vår webbplats, därför sparas tredjepartscookies från Google. Här kan du läsa mer om Googles cookies: https://policies.google.com/technologies/cookies

Vi använder Facebook messenger chatt och Meta Pixel på vår webbplats, därför sparas förstaparts- och tredjepartscookies från Facebook. Här kan du läsa mer om Facebooks cookies: https://sv-se.facebook.com/policies/cookies/

Blockera cookies

Du kan ställa in webbläsaren så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie på din dator. Det kan dock innebära att du inte får tillgång till all funktionalitet på webbplatsen. Genom webbläsaren kan du också radera cookies som lagrats tidigare. Se din webbläsares inställningar för mer information om detta.

Observera att en del funktioner på webbplatsen kan sluta fungera om du blockerar cookies i din webbläsare.

Lag om cookies

Lag (2003:389) om elektronisk kommunikation

DecemberKampanjer på N.VY

presentkort med gåva

Vi ordnar julklappen, både den du ska ge bort och den du vill ha själv…
När du köper ett presentkort för minst 1.500kr under december så får du en 25min ansiktsbehandling till dig själv på köpet, värde 600kr.

diamond glow jul & nyårsspecial

Inget är glowigare än Diamond Glow och inget passar bättre än att ha sitt bästa Glow under festligheterna i december. Därför har vi specialpris på Diamond Glow inför dessa speciella dagar 21, 22, 23, 29 och 30 december. Specialpris 1.095kr (ord.pris 1.800kr).

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?