CoolSculpting ELITE® i Malmö & Stockholm

Välkommen till N.VY där vi utför fettfrysning med CoolSculpting ELITE. CoolSculpting är en säker och väldokumenterad behandlingsmetod för att permanent minska oönskat fett på kroppen utan kirurgi.

Fettfrysning ger Permanent fettreducering

Som enda klinik i Sverige erbjuder N.VY fettfrysning med CoolSculpting ELITE, den senaste generationen av CoolSculpting system. ELITE kortar behandlingstiden och ger bättre resultat än de tidigare versionerna genom större applikatorer och jämnare och mer effektiv kyla. Läs mer om CoolSculpting ELITE här.

Våra CoolSculptingkliniker finns i både Malmö & Stockholm.

Nordens mest erfarna coolsculptingbehandlare

Clinic N.VY har Nordens mest erfarna Coolsculptingbehandlare på klinikerna i Malmö & Stockholm. Då behandlingsresultatet är relaterat till terapeutens erfarenhet och kunskap så är detta en trygghet för dig som kund.

Coolsculpting i media

Café testar den omtalade behandlingen Coolsculpting, läs deras reportage här. 

Läs om Åse Falkman Fredriksons CoolSculpting behandling hos oss här.

Coolsculpting Behandling Stockholm

Fettreducering - Reducering av fettceller

Varje individ har från vuxen ålder ett fast antal fettceller som endast kan reduceras permanent genom CoolSculpting, eller vid ett kirurgiskt ingrepp (t ex fettsugning).

Våra fettdepåer förändras över tid, med ålder, livsstilsförändringar, graviditet och vid hormonella förändringar. Vid viktminskning blir fettcellerna mindre, men antalet fettceller förblir detsamma.

Efter behandling med CoolSculpting genom fettfrysning reducerar vi antalet fettceller på det behandlade området permanent. Effektiv fettreducering utan kirurgiska ingrepp.

Behandlingsområden och resultat av fettfrysning

I genomsnitt försvinner 25-30% av de behandlade fettcellerna efter 1 behandling med CoolSculpting. Resultatet är permanent.

Med CoolSculpting ELITE ser du normalt resultat redan ca 4 veckor efter behandlingen. Det slutgiltiga resultatet upplever du efter 3-4 månader.

Vad är fettfrysning med CoolSculpting?

Fettfrysning med CoolSculpting är behandling för att minska oönskade fettdepåer på kroppen permanent utan kirurgi.

Under en CoolSculpting-behandling kyls fettcellerna under huden ned till en temperatur på 11-13 minusgrader C.

Med kylan vid fettfrysning skapar vi en kontrollerad skada på fettcellerna, vilket leder till en naturlig celldödsprocess (apoptos). I samband med detta skapas en inflammation i det behandlade området och kroppens immunförsvar går in och städar bort de skadade fettcellerna som sedan transporteras ut från kroppen den naturliga vägen. Detta är inget främmande för kroppen då denna process konstant pågår i vårt immunförsvar. Läs mer om den nya tekniken CoolSculpting ELITE här.

Fettfrysning med CoolSculpting behandlar fettet som ligger mellan huden och musklerna, det fettet man kan nypa tag i. Det djupa fettet som omger t ex tarmarna når man endast genom kost och motion.

Coolsculpting Malmö
Vi är många som har fettansamlingar som envist sitter kvar, trots diet och träning.
Coolsculpting Stockholm
CoolSculpting®-tekniken går ut på att kyla ned och eliminera just dessa fettceller.
Celldöd vid fettfrysning
Under veckorna efter behandlingen bearbetar kroppen fettet naturligt och eliminerar cellerna.
Fettreducering bild
De behandlade fettcellerna är borta för alltid.

CoolSculpting kan behandla:

Dubbelhaka

Dubbelhaka behandlas effektivt med fettfrysning med CoolSculpting. Normalt gör vi 2 behandlingar med 2 applikationer vid vardera tillfälle. 

Mage och kärlekshandtag

Fettfrysning med CoolSculpting av mage och kärlekshandtag eller love handles är en av våra mest populära behandlingar med mycket fina resultat. 

Utsida och insida lår

Att minska fett på utsida och insida lår kan vara väldigt svårt men fettfrysning med CoolSculpting ELITE är ett mycket effektivt sätt att minska på dessa irriterande och envisa fettdepåer.

Bh-fett och armar

Var kroppen väljer att lagra fett är genetiskt och med fettfrysning med CoolSculpting ELITE kan vi vara väldigt specifika i vilka områden vi ska behandla. BH-fett och armar är normalt svåra områden att nå på egen hand men med CoolSculpting ELITE kan vi nå mycket fina resultat.

Bröst på män

Även män kan få stora fettansamlingar på brösten. Detta kan effektivt minskas permanent med fettfrysning med CoolSculpting ELITE.

Konsultationen

Konsultationen mellan terapeut och kund innan behandlingen är mycket viktig. Vid konsultationen går vi tillsammans igenom dina förväntningar, förhoppningar och förutsättningar vilket avgör om du är en lämplig kandidat för fettfrysning med CoolSculpting. Du får också svara på en hälsodeklaration och ställa alla dina frågor inför en eventuell behandling.

Vi kommer också dokumentera nuläget genom foto och vikt. Detta gör vi för att kunna utvärdera ditt resultat efter behandlingen på ett objektivt sätt.

Vi behandlar inte om du är gravid, har Raynauds sjukdom eller paroxysmal cold hemoglubinuria, har diabetes, har bråck i området, har en pacemaker, är kraftigt överviktig eller har nedsatt leverfunktion.

Säkerhet

CoolSculpting är den enda Cryolipolys-tekniken på marknaden som har FDA-godkännande.

*FDA – Food and Drug Administration är ett statligt organ i USA som ansvarar för säkerhet och effektivitet för bl.a medicinsk utrustning. Det är den tyngsta säkerhetsklassificeringen man kan uppnå inom estetisk medicin och långt mer rigorös än t ex CE-märkning inom EU.

Fram till idag är över 8 miljoner behandlingar utförda world wide.

CoolSculpting äger också patentet på den unika freeze-detect teknologin som är unikt för just CoolSculpting. Tekniken innebär att under behandlingens gång mäter munstycket samtidig temperaturen på vävnaden som behandlas. Detta för att säkerställa att temperaturen blir så pass låg i området så att fettcellerna faktiskt tar permanent skada, men främst för att den även känner av om omkringliggande vävnad skulle indikera på att den ej tolererar kylan. Skulle det inträffa så startar ett säkerhetssystem och maskinen stänger automatiskt av kylan. CoolSculpting kan därav ej orsaka skada på hudstrukturen.

Behandling med Coolsculpting ELITE på N.VY i Malmö

Hos oss i Malmö så kommer du träffa aukt. Hudterapeut och CoolSculptingspecialist Beatrice Swietlikowska. Har du några frågor eller funderingar kring CoolSculpting så är du välkommen att kontakta henne här. Känner du dig redo att boka fettfrysning med CoolSculpting ELITE så kan du göra det här och vill du läsa mer om CoolSculpting så kan du göra det här.

Behandling med Coolsculpting ELITE på N.VY i Stockolm

Har du några frågor eller funderingar så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss här. Du är givetvis också välkommen till våra kliniker i Malmö och Stockholm. Vill du boka Coolsculpting eller fettfrysning nu direkt så klicka här och vill du läsa mer om CoolSculpting så kan du göra det här.

FAQ Coolsculpting

CoolSculpting är en behandling som tar bort oönskade fettdepåer permanent med hjälp av kyla.

CoolSculpting fryser ner de områden du önskar minska ner med hjälp av vakuum och kyla. Vid -11ºC dör fettcellerna och transporteras sedan ut ur kroppen den naturliga vägen.

 

 

CoolSculpting och fettfrysning är samma sak men det finns flera olika varumärken som tillverkar utrustning för fettfrysning och alla är inte lika väldokumenterade som CoolSculpting. CoolSculpting är orginalet och den enda metod som är FDA-godkänd.

CoolSculpting är en väldokumenterad, säker och effektiv behandling om man vill bli av med oönskat fett på kroppen utan kirurgi.

Resultatet av en fettfrysning med CoolSculpting är permanent. De fettceller som försvinner kommer inte tillbaka. Däremot kan dina resterande fettceller öka i volym vilket innebär att du fortfarande kan öka i både volym och vikt efter CoolSculpting om du inte håller en balanserad hållning till kost och motion.

Fettfrysning med CoolSculpting är inte farligt. Det är en säker och väldokumenterad behandlingsmetod. Idag har mer än 10 miljoner behandlingar utförts med CoolSculpting.

Den vanligaste biverkningen efter CoolSculpting är tillfälligt känselbortfall i det behandlade området. Normal känsel återkommer ca 2 veckor efter behandlingen.

De vanligaste biverkningarna är ömhet och svullnad de första 5 dagarna efter behandlingen. Området kan kännas bedövat med nedsatt känsel under ca 14 dagar efter behandlingen. I extremt sällsynta fall 1 på 30.000, kan kroppen reagera med ökat fettbildning efter fettfrysning. Som patient är du försäkrad ifall detta skulle inträffa och resultatet kommer då åtgärdas kirurgiskt.

Fettsugning är ett kirurgiskt ingrepp för att avlägsna fett från kroppen som kräver narkos. Efter en fettsugning behöver man använda kompressionsplagg och man är normalt mycket öm och blå under 2-3 veckor. Fettfrysning med CoolSculpting är inte ett kirurgiskt ingrepp och du kan gå tillbaka till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandling. Båda behandlingarna ger ett permanent resultat.

Efter en behandling med CoolSculpting kan du börja se resultat efter ca 4-6 veckor. Förbättringen fortsätter upp till ca 3-4 månader efter behandlingen. På ditt återbesök 12 veckor efter behandlingen tar vi dina “efter-bilder” och jämför med hur området såg ut innan behandlingen.

Kostnaden för en behandling med CoolSculpting beror på hur stort område som ska behandlas och hur många munstycken som behövs. Varje munstycke kostar ca 5.000kr. När många munstycken används så rabatteras priset och blir lägre per munstycke.

CoolSculpting ELITE är den nya generationen av CooSculpting. CoolSculpting ELITE är uppdaterad på en mängd områden, bl a är munstyckena större och mer anatomiskt utformade. Dessutom är kylsystemet mer effektivt vilket gör att hela den behandlade volymen får en mer effektiv frysning. Totalt så ger CoolSculpting ELITE både bättre och snabbare resultat än gamla CoolSculpting.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?