Höstens kampanjer och erbjudanden på N.VY

Vad behöver din hud i höst?

Vi fick njuta av en sommar som kom och gick och sedan kom tillbaka igen. Nu är det dock höst och det är hög tid att rusta vår hud mot kyligare och torrare luft. Det innebär att ge huden och kroppen lite extra kärlek och omvårdnad.
I detta nyhetsbrev vill vi dela fina erbjudanden på några av våra bästa behandlingar. Bl a Fraktionerad laser för dig som vill ”starta om” huden och verkligen föryngra den samt Profhilo för dig som vill ge huden en ordentlig fuktinjektion och minska de fina linjerna. Läs mer nedan.

PS. 19/10 i Malmö och 25/10 i Stockholm bjuder vi in till CoolSculpting event. Eventet är för dig som vill bli av med irriterande fett på kroppen men vill slippa kirurgi. Läs mer om det längre ner.

bild på behandling med fraktionerad laser

Hösten är den absolut bästa tiden för Fraktionerad laser, en av de mest effektiva metoderna för hudföryngring. Genom att stimulera kollagenproduktion och cellförnyelse så får du minskade djupa linjer och rynkor, tar bort ärr och stora porer samt en mer jämn hudton.

Vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar, med 4 veckors intervall.

Bäst resultat får du om du kombinerar din laser behandling med bra eftervård, varför vi vid köp av en kur om 3 gånger, skickar med ett hembehandlingsprogram från ZO Skin till ett värde av 1.195 kr. Kitet innehåller en rengöring och två krämer som optimerar hudens återhämtning efter varje behandling.

bild på profhilo hudprodukter

Profhilo är en injicerbar anti-aging-behandling gjord av hyaluronsyra som stärker och återfuktar huden och som även ökar kollagenproduktionen. Effekten ser du direkt efter behandlingen med förbättrad elasticitet och struktur.

Just nu har vi extra bra pris på Profhilo. 2.800kr (ord. Pris 3.500kr)

lpg behandling för att minska celluliter

LPG är inte bara en behandling för våren. Din kropp mår bättre av kontinuerlig omsorg och därför rekommenderar vi att du gör LPG regelbundet också under hösten. För att underlätta så har vi satt ihop ett mindre paket om 5 behandlingar för 4.000kr.

PRP behandling på en man för att stimulera hårtillväxt

Känner du att håret blivit tunnare så är PRP en mycket bra behandling för att bromsa upp håravfallet och stimulera återväxt av hår. PRP är en fullt naturlig behandling där vi använder tillväxtfaktorer från din egen blodplasma för att stimulera hårsäckarna. Just nu 15% rabatt.

fettfrysning med coolsculpting, före och efter bild

Fettfrysning med CoolSculpting

Har du irriterande fettdepåer på kroppen som du vill bli av med men vill undvika fettsugning och kirurgi?
Då ska du boka en kostnadsfri konsultation för CoolScupting Elite hos oss på N.VY.
På N.VY är vi marknadsledande på fettfrysning med CoolSculpting och det är endast hos oss du kan behandla dig med den senaste generationen av CoolSculptingteknik, ELITE. Vill du veta med? Boka in dig på en konsultation eller anmäl dig på något av eventen nedan.

Coolsculpting enhet med pekskärm och två handhållna prober anslutna till ett stativ på hjul.

CoolSculpting event i Malmö 19/10 och Stockholm 25/10 för dig som vill minska på irriterande fettdepåer på kroppen men vill undvika fettsugning eller kirurgi.

På båda dessa kvällar kommer vi:

  • Förklara vad CoolSculpting är och hur det fungerar
  • Svara på vem som är en bra kandidat för CoolSculpting
  • Visa hur resultaten blir efter en behandling
  • Förklara vad det kostar att behandla olika områden

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?