Vår och påskkampanjer

Våren på N.VY

Vårens nyhetsbrev, fullt med kampanjer för alla.
Våren lät vänta på sig…länge…men nu är den här och som vi längtat! Vårt viktigaste råd inför vårsolen är (som vanligt) att du ska köpa dig en ny riktigt bra SPF. Solskydd har kort hållbarhet så du ska inte lita på fjolårets produkt.
Om du vill ha fler råd och hjälp med din hud så finns vi alltid tillgängliga, bara hör av dig till oss i Malmö eller Stockholm. Nedan följer våra vårkampanjer och andra nyheter. Glad Påsk förresten 🙂

Reklamgrafik för ett paketerbjudande om kroppsskulpteringsbehandlingar.

Vårens kompletta kampanj för dig som vill trimma magen inför sommaren. I paketet ingår 6 munstycken CoolSculpting ELITE, 6 behandlingar med LPG Alliance och 6 behandlingar muskelstimulering med M-Tone. Totalt får du hela 30% rabatt på paketet som nu kostar 35.980kr istället för 51.400kr.

Estetiker utför en injektionsbehandling i en klients ansikte med ett erbjudande på 15 % rabatt.

Injektionsbehandlingar är en otroligt bra för att bromsa upp eller backa ansiktets åldrande. Oavsett om du känner att huden blivit tunnare, mer hänging, att du saknar din käklinje eller om ansiktet bara känns tröttare än du faktiskt är. Passa på att boka en behandling i april med 15% rabatt på behandlingar över 5.000kr.

Du behöver boka en kostnadsfri konsultation innan behandling om du inte varit hos oss under de senaste sex månaderna.

Laserhudbehandling pågår med rabatterbjudande för tjänsten.

Vi är mäkta imponerade av resultaten som vi ser efter behandling med fraktionerad laser. Behandlingen når på ett skonsamt sätt djupt ner i huden där den stimulerar kollagen- och elastinproduktion så att huden blir starkare, spänstigare, med jämnare hudton och bättre lyster. Under hela april erbjuder vi 15% rabatt på hudföryngring med både Fraktionerad laser och Dermapen! Passa på och ta fram ny fräsch hud inför våren, men glöm inte SPF!

Främjande av estetisk behandling som lyfter fram fördelar som minskad celluliter, minskad svullnad, förbättrad hudelasticitet och förbättrad cirkulation.

Våren är också säsongen då det är som mest populärt att göra LPG behandling. Varför är inte så konstigt givet de fantastiska resultat man får. Vi vill uppmana alla som vill göra LPG kur under våren att boka sina tider med god framförhållning för att säkerställa en bra genomförd kur.

Före och efter jämförelse av en kvinna, som eventuellt får en kosmetisk behandling.

Vi är otroligt glada över att få välkomna Caroline Tysper Handin och Beatrice Swietlikowska till N.VY Malmö. Caroline är leg. Sjuksköterska och en erfaren injektionsbehandlare (fillers, botox mm) och Beatrice är aukt. Hudterapeut med lång erfarenhet av avancerad hudvård. Bl a har de båda arbetat på Akademikliniken och deras kunskap och erfarenhet kommer verkligen bidra till ännu bättre resultat och kvalitet på våra behandlingar.

Olika hudvårdsprodukter för ögonvård med ett kampanjerbjudande för en smart ton spf 50 och en kosmetikväska.

Även i april har vi ett riktigt bra erbjudande från ZO Skin som passar perfekt inför vår och sommar. Köp en ögonprodukt och få den helt underbara Smart Tone SPF 50, 20ml, plus en necessär att ha produkterna i.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?