Ta hjälp av CoolSculpting för att nå din önskade form

Forma kroppen - bli kvitt irriterande fettdepåer

CoolSculpting är en säker och väldokumenterad behandlingsmetod som använder kyla för att permanent minska antalet fettceller.
Behandlingen är mycket effektiv för att minska irriterande fettdepåer som man själv inte rår på med kost och träning, du får ett naturligt resultat UTAN kirurgi och konvalescens.
Vi behandlar mage, flanker, överarmar, rygg, dubbelhaka samt insida och utsida lår på både män och kvinnor.

Före och efter jämförelse av en sidoprofil som visar bukförändringar.

CoolSculpting ELITE är en av våra absoluta favoritbehandlingar. Dels för att det är en pålitlig behandlingsmetod som är FDA-godkänd och därmed har många kvalitativa studier bakom sig men kanske mest för att det är en behandling som ger hållbara resultat. Under behandlingen kyls fettcellerna ner till -11º varpå de dör och transporteras ut från kroppen genom en naturlig process. Resultatet är därför permanent, de fettceller som dör och försvinner kommer inte tillbaka igen. Dessutom är behandlingen helt utan konvalescens, du kan alltså gå tillbaka till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Resultaten börjar synas ca 4v efter behandingen och efter 12v är resultatet färdigt. Vår erfarenhet av ELITE är att resultaten kommer snabbare och blir bättre än med de tidigare CoolSculptingsystemen. CoolSculpting ELITE är helt enkelt permanent fettreducering UTAN kirurgi.

Resultaten nedan är på en av våra kunder i Malmö.

En utveckling av tre sidobilder som visar en persons buk vid 0 veckor, 4 veckor och 12 veckor, som illustrerar förändringar i kroppskonturen.

Clinic N.VY & CoolSculpting ELITE

På N.VY har vi lång erfarenhet av CoolSculpting och vi är också första och hittills enda klinik i Sverige som arbetar med den senaste CoolSculptingtekniken, ELITE. Denna senaste generation av CoolSculpting tar permanent fettreducering till en ny nivå med kortare behandlingstid och effektivare frysteknik vilket resulterar i ännu bättre resultat för dig som kund. Vi vet, vi har även jobbat med de tidigare systemen:)

Alltid kostnadsfri konsultation innan behandling

Om du är nyfiken på hur CoolSculpting kan hjälpa dig nå dina mål så rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation hos oss i Malmö eller Stockholm. Vid konsultationen som tar ca 45min får du mer information om behandlingen och du får berätta vilket område/n du vill behandla. Din terapeut kommer berätta hur behandlingen går till, hur många munstycken vi behöver använda och vad det kostar. När du känner dig nöjd och trygg med din behandlingsplan bokar ni tillsammans upp själva behandlingstillfället. I behandlingsplanen ingår kostnadsfria återbesök vid 4 och 12 veckor efter behandlingen.
Att göra en konsultation innebär inte att man måste gå vidare med behandling.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?