Alla hjärtans dag kampanjer!

Alla hjärtans dag!

Uppvakta någon du tycker om på Alla hjärtans dag eller varför inte unna dig själv något speciellt! Vi har tagit fram två erbjudanden som hör denna högtid till. Båda går att boka fram till 25 februari så passa på!

15% rabatt på läppfiller!

Förstärkt kontur, lite extra plump eller lite mer volym. Det finns många anledningar till att man vill förstärka läpparnas form. Vårt mål är alltid ett naturligt resultat och våra duktiga injektionsbehandlare anpassar injektionstekniken utifrån förutsättningar och mål för bästa möjliga resultat.

Passa på att boka nu under kampanjen!

Två zo hudhälsoproduktflaskor på en bricka med en skål med vatten, i bakgrunden en vårdpersonal och en patient i en klinisk miljö.

15% rabatt på ZO Stimulator Peel

ZO Stimulator Peel är en stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror (mjölksyra, glykolsyra och citronsyra) med aktiva ingredienser för att bl.a öka cellförnyelsen, reducera linjer och rynkor samt ge en jämnare hudton.

Den fungerar utmärkt som lunch- eller redcarpetbehandling då den ger omedelbar lyster utan downtime✨

Presentkort via Bokadirekt, ett säkert val

Om ovan förslag inte är vad du söker eller är osäker på vad mottagaren önskar så är presentkort alltid ett bra val. På vår sida hos Bokadirekt kan du köpa presentkort hos oss på N.VY så att mottagaren kan välja själv, enkelt och bekvämt.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?