Januarikampanjer, starta året…med dig!

Starta året... med dig!

Ett nytt år behöver inte innebära att allt ska göras om. Vi tänker att det optimala är att ta med sig de bästa vanorna från förra året och mixa dem med nya vanor som får dig att må ännu bättre. För i slutändan är det just det som betyder något, att du ska må bra! Därför tycker vi att devisen som flygpersonalen instruerar är ett bra motto, ”Hjälp dig själv först för att sedan hjälpa andra”. På N.VY står vi redo för att hjälpa dig med det som vi är bäst på; HUD, ANSIKTE och KROPP. Till din och vår hjälp har vi också några fina erbjudanden såhär i början av året. Vi ses hos oss i Malmö eller Stockholm 🙂

Januarikampanjer

En låda med harmonyca dermal filler med lidokain.

För bättre hudstruktur och spänst - Introduktionspris, 20% rabatt på HArmonyCA

Detta är den nya generationens behandling för både förbättrad hudstruktur och lyft. Produkten är en kombination av hyaluronsyra som tillför fukt och struktur samt kalciumhydroxiapatit som stimulerar kollagenbildning och ger huden spänst och lyft. För dig som upplever att huden tappat sin struktur och spänst.

Läs mer om HArmonyCA

För ökad muskeltonus och styrka - 20% rabatt på M-Tone

M-Tone eller Elektromagnetisk muskelstimulering är en teknik med fokus på ökad styrka och muskulär tonus (fastare muskler). Behandlingen kan utföras på alla kroppens muskler men används oftast på magmuskler och rumpmuskler.

Under hela januari erbjuder vi 20% rabatt på startkur med 10 behandlingar.

Läs mer om M-Tone

Starta din behandlingsplan nu och få 10% rabatt

Ditt ansikte och din kropp är unik och likaså är dina ambitioner och mål. Därför rekommenderar vi alltid att du bokar en konsultation innan du bestämmer dig för någon behandling. Först när vi träffat dig kan vi tillsammans ta fram rätt behandlingar och produkter för dig. Under januari erbjuder vi dig 10% rabatt på hela din behandlingsplan. T ex Kur med Dermapen, filler och ZO Skin över 6 månader eller Fraktionerad laser, Diamond Glow och ZO skin över 10 månader. I slutändan blir resultatet både bättre och billigare med detta tillvägagångsätt.

OBS, gäller behandlingsplaner över 10.000kr och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Mindre vätska och celluliter - 10% rabatt på LPG (Malmö)

LPG är en helt naturlig, icke-kirurgisk metod för kroppsskulptering. Den transporterar bort vätska, den ökar cirkulationen och förbättrar återhämtning.
Vi erbjuder de första 10 kunderna 10% rabatt på en ny 10-kur. Först till kvarn gäller och kuren måste startas under januari eller februari.

Läs mer om LPG

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?