En oktoberfest du inte vill missa

Oktober ligger runt hörnet och oavsett om man förknippar våra behandlingar med lederhosen och ölhallar eller ej så vill vi bidra till att oktober blir Oktoberfest genom att ta i från tårna med fem olika fantastiska erbjudanden som lyser upp i höstmörkret. Samtliga erbjudanden gäller för behandlingar som utförs under hela oktober och tiderna är begränsade till vår tillgänglighet så först till kvarn. Håll till godo 😉

Erbjudanden ansikte

Exfoliering med diamanter, Djuprengöring med vakuum och Infusion av serum anpassat för din hud, alltsammans samtidigt som ger dig en djupt rengjord känsla och fantastisk GLOW.

En perfekt kombination för dig som vill jobba på din struktur och linjer. Profhilo adderar fukt medan muskelavslappnande injektion låter dig slappna av i överansträngda muskler så att linjer och fåror minskar.

PRX ger effekt som en kemisk peeling men utan nackdelarna med rodnande och fjällande hud. Istället får du en underbar spänst och lyster direkt efter behandlingen.

Erbjudanden kropp

LPG är underbart men ännu bättre i kombination med M-Tone som ser till att även musklerna stramas åt och får mer definition. De första 10 kunderna som köper en 10-kur LPG får fyra M-Tone behandlingar på köpet, värde 8.000kr.

Passa på att bli kvitt dina irriterande fettdepåer på t ex mage, sidor, haka, armar eller lår och samtidigt få en kur på sex M-Tone muskelstimulerings-behandlingar för att tona och lyfta musklerna.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?