N.VY Summer edition

Nu är det väl sommar ändå...

…att vårvärmen var obefintlig kan vi vara överens om men sedan har ju sommaren rivstartat med en massa sol och värme vilket är härligt tycker vi. Att få använda sin sommargarderob, att få lite (lagom) färg på huden men kanske ffa att kunna njuta av de långa ljusa kvällarna utomhus.

Sommaren tillåter också ett lägre tempo där man kan finna tid för sådant man kanske inte hinner med under resten av året. Vi tycker att du ska passa på och unna dig en behandling denna sommar och för att underlätta har vi sommarkampanj på tre riktigt bra behandlingar, se nedan.

Profhilo

Denna behandling behöver knappt någon närmare presentation. Profhilo är helt enkelt en fuktkräm på spruta som tillför fukt på djupet av huden (där vi vill ha den). De två behandlingar som ingår i kuren kommer öka din elasticitet och spänst samt minska torrhet och fina linjer. Så bra!

M-Tone elektromagnetisk muskelstimulering stärker, lyfter och tonar musklerna. En otroligt bra behandling för att komma igång med sin träning eller för att ta sin träning till nästa nivå. I denna kur ingår 6 behandlingar på 30minuter.

Reklam för fitnessreklam med en persons väldefinierade magmuskler med text som erbjuder en sommarkampanj om muskelstimuleringspass.
Produktkampanj för nimue skin technologys smarta resurfacer med sommarkampanjrabatt.

Nimues senaste och mest kraftfulla peeling som ger maximal stimulering men med minimal irritation. Behandlingen ökar cellförnyelsen och efterlämnar huden med fin lyster. Den förfinar porer och struktur, och minimerar fina linjer.
Behandlingen inkluderar; rengöring, hudanalys, enzympeel, smart resurfacer peel, kollagenmask samt avslutande krämer. En underbar behandling som vi verkligen rekommenderar sommartid.

Men ni, snälla ni…glöm inte att solen trots sitt underbara ljus och värme också har en påskyndande effekt på åldrandet av huden. Så skydda er med ett bra solskydd så att huden håller både funktion och utseende länge. Vi har valt ut de två vi tycker fungerar bäst.

Smart Tone SPF 50, passar dig som älskar lyster! Denna kräm ger en lätt färg som anpassar sig efter de flesta hudtoner och ger samtidigt en fin sommarlyster!

Sunscreen+primer SPF 30, passar dig som vill ha en lite mer silkesmatt finish. Den jämnar ut hudtonen och är perfekt att ha under makeup. Passar även bra till en känsligare hud.

Alla solskydd från ZO Skin Health skyddar mot UVA och UVB strålar, HEV-ljus och IR-ljus. De skyddar mot fria radikaler, ger fukt och stärker hudbarriären.

En uppsättning hudvårdsprodukter för zo hudvård som är snyggt arrangerade mot en texturerad vit bakgrund.

Under sommaren kommer även vi passa på att vara lite lediga. Därför stänger vi klinikerna under ett par veckor. I Malmö har vi stängt v.30-31 och i Stockholm v.29-30. Se till att boka dina tider för behandling och konsultation innan och efter så ses vi snart igen :-). Tack och önskningar om en fin sommar!

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?