Bli kvitt oönskat fett på kroppen med CoolSculpting ELITE på N.VY

Bli kvitt irriterande fettdepåer till sommaren

CoolSculpting eller permanent fettreduktion genom kyla är en säker och väldokumenterad behandlingsmetod som från början utvecklats av forskare på Harvard University där man identifierade att fettcellernas känslighet för kyla kan utnyttjas för att reducera deras antal permanent.

CoolSculpting är idag en etablerad behandlingsmetod för att minska irriterande fettdepåer som man själv inte rår på med kost och träning, UTAN kirurgi och konvalescens.

Sjukvårdspersonal som använder en kryolipolysmaskin för icke-invasiv fettminskningsbehandling på en patient.

Clinic N.VY & CoolSculpting ELITE

N.VY har lång erfarenhet av CoolSculpting och är också första och hittills enda klinik i Sverige som arbetar med den senaste CoolSculptingtekniken, ELITE. Denna senaste generation av CoolSculptingsystem tar permanent fettreducering till en ny nivå med kortare behandlingstid och effektivare frysteknik vilket resulterar i ännu bättre resultat för dig som kund.

CoolSculpting ELITE är en av våra absoluta favoritbehandlingar. Dels för att det är en pålitlig behandlingsmetod som är FDA-godkänd och därmed har många kvalitativa studier bakom sig men kanske mest för att det är en behandling som ger hållbara resultat. Under behandlingen kyls fettcellerna ner till -11º varpå de dör och transporteras ut från kroppen genom en naturlig process. Resultatet är därför permanent, de fettceller som dör och försvinner kommer inte tillbaka igen. Dessutom är behandlingen helt utan konvalescens, du kan alltså gå tillbaka till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Resultaten börjar synas ca 4v efter behandingen och efter 12v är resultatet färdigt. Vår erfarenhet av ELITE är att resultaten kommer snabbare och blir bättre än med de tidigare CoolSculptingsystemen.
CoolSculpting ELITE är helt enkelt permanent fettreducering UTAN kirurgi.

Resultaten nedan är på en av våra kunder i Malmö.

Tre bilder sida vid sida som visar utvecklingen av bukområdet efter 0 veckor, 4 veckor och 12 veckor.

Alltid kostnadsfri konsultation innan behandling

Om du är nyfiken på hur CoolSculpting kan hjälpa dig nå dina mål så rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen som tar ca 45min får du mer information om behandlingen och du får berätta vilket område/n som du vill behandla. Din terapeut kommer berätta hur behandlingen går till, hur många munstycken vi behöver använda och vad det kostar. När du känner dig nöjd och trygg med din behandlingsplan bokar ni tillsammans upp själva behandlingstillfället. I behandlingsplanen ingår kostnadsfria återbesök 4 och 12 veckor efter behandlingen.
Att genomgå en konsultation innebär inte att man måste gå vidare med behandling.

Mobil medicinsk enhet med pekskärm och två handhållna prober anslutna till ett stativ på hjul.

Nya CoolSculpting ELITE är helt omarbetad, med möjlighet till dubbla, större applikatorer som tillåter parallell behandling = kortare behandlingstid och bättre resultat (vår erfarenhet som även arbetat med de äldre systemen).

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?