Hösten på N.VY

Nyheternas höst på N.VY

Det är oktober och alla pratar om höst (eller att restriktionerna är borta). Det gör vi också för hösten kan ju vara riktigt härligt om man bara fyller den med något man tycker om. Vi är lyckligt lottade som hela tiden får höra vad ni tycker om. Det lyssnar vi till och så anpassar vi vårt utbud efter det. Därför är vi alltid extra glada när vi får presentera nyheter för er, för vi vet ju redan att ni kommer tycka om det ;-). Just i oktober adderar vi både nya behandlingar och produkter. Håll till godo, vi ses på N.VY.

Oktoberkampanjer på N.VY

Kombinationsbehandling PRX och Dermapen 4 - 25% rabatt

I denna behandlingen kombinerar vi två enskilt effektiva teknologier i samma behandling. PRX förstärker effekten av microneedling – och microneedling förstärker effekten av PRX. En galet bra kombination helt enkelt.

Behandlingen ger volym, stimulerar kollagenproduktionen och intensifierar den hudrevitaliserande effekten!

Nu 3.150kr (ord.pris 4.200kr)

Nimue Smart Resurfacer
- 27% rabatt

Nimues senaste och mest kraftfulla peeling som ger maximal stimulering men med minimal irritation. Behandlingen ökar cellförnyelsen och efterlämnar huden med fin lyster. Den förfinar porer och struktur, och minimerar fina linjer.

När du gör en Nimue Smart resurfacer får du: Rengöring, Hudanalys, Enzympeel, Smart resurfacer peel, Kollagenmask samt avslutande krämer.

Nu 1.100kr (ord.pris 1.500kr)

Välkommen ZO Skin Health!

Vi är superglada och stolta över att vara en av få kliniker i Malmö som erbjuder avancerad hudvård från ZO Skin Health med start första veckan i oktober.

Dr. Zein Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett brett spektrum av terapeutiska behandlingar och produkter för hemmavård. Dessa produkter och protokoll har optimerats för att täcka dina behov av god hudhälsa. Är du nyfiken på vad ZO Skin Health kan göra för dig så rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation för hudanalys och hudvårdsrekommendation.

En samling av zo skin health hudvårdsprodukter av dr. zein obagi, inklusive fuktkrämer, serum och behandlingar.
Estetiker utför en ansiktsbehandling på en avslappnad kvinna som bär ett pannband.

Kvällsevent 13 oktober, injektionsbehandlingar

Har du funderat på vad injektionsbehandlingar är för något? Vad är det för skillnad på fillers och botox? Vad kan dessa behandlingar göra för mig?

Dessa frågor och många fler kommer vi besvara på onsdag 13 oktober. Samtliga deltagare som under kvällen bokar en konsultation eller behandling erbjuder vi 20% rabatt på behandlingen. Vi bjuder självklart på lättare mat och dryck så att du kan komma direkt från jobbet. Sista anmälningsdag 11/10. Eventuell avbokning ska göras minst 48h innan eventet.

Profhilo paket

Många av er känner redan till effekten av Prohilo. Produkten som motverkar det fysiologiska åldrandet i huden genom att tillföra hyaluronsyra samt stimulera kollagenproduktionen i huden. Nu lanserar vi Profhilo Body som är anpassad till huden utanför ansiktet som även den tappar både lyster och spänst. Om du upplever att huden blivit slapp och hängig på t ex mage eller överarmar så rekommenderar vi att du ska boka in dig för Profhilo Body. I behandlingen ingår även hemmavård från Profhilo Body för optimalt resultat.

N.VY är en SÄKER KLINIK för din skull

  • Vi har adekvat utbildad personal för de behandlingar vi utför
  • Du som kund är försäkrad genom vår patientförsäkring när du gör behandlingar hos oss
  • Vi är registrerade hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg)
  • Våra sjuksköterskor är medlemmar i Estetiska injektionsrådet och våra hudterapeuter är medlemmar i SHR
  • Vi endast arbetar med beprövade behandlingsmetoder och originalprodukter
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för begränsad smittspridning av Covid och andra sjukdomar

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?