Hösten är tid för egentid

Det är din tid nu

Klart att sommaren är en tid för ledighet och nya upplevelser men det är inte alltid samma sak som lugn och återhämtning. Sommaren är och förblir mångas favorittid på året men det kan vara nog så stressande att planera för resor, packa, laga tre mål mat om dagen, bli myggbiten eller trampa på en sjöborre… Oavsett hur du spenderat din sommar så innebär hösten ofta att gå tillbaka till rutiner och därmed möjlighet att planera in egentid, EGEN TID för avkoppling, för träning eller vad som helst som skänker dig lugn och välmående. Vill du lägga din egentid hos oss på N.VY så kommer vi göra allt för att säkerställa att insida och utsida harmoniserar med varandra så att Du är Ditt bästa jag denna höst. Den resan startar du bäst genom att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Välkommen till oss på N.VY.

Äntligen eventdags igen!

1 september 17.00 sätter vi fokus på CoolSculpting, vad det är och hur behandlingen kan hjälpa dig att bli av med irriterande fettdepåer på kroppen oavsett om de är på mage, lår, armar eller någon annanstans. Kvällen inkluderar mat, dryck, bra erbjudanden samt utlottning av en CoolSculptingbehandling med 2 cykler, värde 11.800kr. N.VY är ensamma i Sverige om att använda den senaste och mest effektiva CoolSculptingtekniken, ELITE.
Anmäl dig via knappen nedan, vi begränsar antalet deltagare till 20 så först till kvarn gäller!

Coolsculpting-evenemangsmeddelande med datum och erbjudanden, mot en blå stjärnklar bakgrund.
En leende kvinna i svart professionell klädsel som står bredvid ett massagebänk i ett välorganiserat behandlingsrum.

Hej Evelina!

Vi är så glada över att få presentera vår nya teammedlem Evelina Persson för er. Evelina är certifierad hudterapeut från Cidesco i Köpenhamn och har arbetat med estetisk hudvård i 6 år. ”Jag älskar att jobba med resultatinriktade behandlingar, främst olika ”apparatbehandlingar” där framförallt CoolSculpting ligger mig varmt om hjärtat då den ger fantastiska resultat och möjlighet till att hjälpa varje individ med sina egna mål och förväntningar.”

N.VY är en SÄKER KLINIK för din skull

  • Vi har adekvat utbildad personal för de behandlingar vi utför
  • Du som kund är försäkrad genom vår patientförsäkring när du gör behandlingar hos oss
  • Vi är registrerade hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg)
  • Våra sjuksköterskor är medlemmar i Estetiska injektionsrådet och våra hudterapeuter är medlemmar i SHR
  • Vi endast arbetar med beprövade behandlingsmetoder och originalprodukter
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för begränsad smittspridning av Covid och andra sjukdomar

Ny ansiktsbehandling - N.VY LYX

Om du bara ska göra en ansiktsbehandling i höst så gör du rätt i att boka vår nya ansiktsbehandling, N.VY LYX. Behandlingen är inte bara vår längsta (60min) utan inkluderar rengöring, hudanalys, Dermalinfusion, lätt portömning, anpassad mask samt massage av dekolletage och nacke. Pris 2.000kr

Följ gärna oss

Modern hotellreception med ett skrivbord i trä och en öppen dörr som leder till rummen.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?