CoolSculpting ELITE – ännu bättre resultat

Tre vårdpersonal poserar med en medicinsk utrustning.

N.VY lanserar CoolSculpting ELITE

Som första klinik i Sverige lanserar N.VY CoolSculpting ELITE, den senaste generationen av CoolSculptingsystem. CoolSculpting ELITE tar permanent fettreducering till en ny nivå med kortare behandlingstid och effektivare frysteknik vilket resulterar i ännu bättre resultat för dig som kund.
Gör din behandling i maj eller juni till de nuvarande priserna.

Mobil medicinsk coolsculpting enhet med inbyggd desinficering och handhållna skannrar.

Nya CoolSculpting ELITE, helt omarbetad och med två applikatorer som tillåter dubbel behandling = kortare behandlingstid.

CoolSculpting

CoolSculpting är en av våra absoluta favoritbehandlingar. Dels för att det är en pålitlig behandlingsmetod som är FDA-godkänd och därmed har många kvalitativa studier bakom sig men kanske mest för att det är en behandling som ger hållbara resultat. Under behandlingen kyls fettcellerna ner till -11º varpå de dör och transporteras ut från kroppen genom en naturlig process. Resultatet är därför permanent, de fettceller som dör och försvinner kommer inte tillbaka igen. Dessutom är behandlingen helt utan konvalescens, du kan alltså gå tillbaka till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
CoolSculpting är helt enkelt permanent fettreducering UTAN kirurgi.

Före och efter bukkirurgi, med den vänstra bilden som visar det preoperativa tillståndet och den högra bilden visar det postoperativa tillståndet med kirurgiskt snitt och läkande ärr.

Följ gärna oss

Kostnadsfri konsultation innan behandling

Innan behandlingen vill vi att du kommer till oss för en kostnadsfri konsultation som tar ca 45minuter. På konsultationen berättar vi mer om behandlingen och du får berätta vilket område på kroppen som du vill behandla. Din terapeut kommer göra en bedömning och berätta hur behandlingen kommer gå till, hur många applikationer vi behöver göra och vad det kostar. När du känner dig nöjd och trygg med din behandlingsplan bokar ni tillsammans upp själva behandlingstillfället.

Du kan boka en kostnadsfri CoolSculpting konsultation via Bokadirekt eller tryck på knappen under.

En tekniker utför en cool sculpting procedur på en patients buk.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?