Vårens nyheter

Äntligen vår och ett nytt år med N.VY

Efter några tveksamma försök att etablera sig under mars så har våren äntligen fått ett grepp om Skåne och Malmö. På N.VY märks det tydligt då många av våra kunder vill möta våren och sommaren i sin bästa version av sig själva vilket innebär högtryck på bokningar. Vi tycker såklart att det är superkul när det är full fart på kliniken och hoppas samtidigt att ni har överseende med att det just nu är lite svårare att få tid. Vår varmaste rekommendation är att ha lite längre framförhållning med bokningarna.

Det var ett tag sedan vi kom ut med ett nyhetsbrev så därför blir det en hel del att dela med sig i denna upplaga, häng med så får du ta del av nyheter och förändringar som du kan ha stor glädje av.

Digital permanentstav med temperaturdisplay och justeringsknappar.
En av årets nyheter på N.VY stavas Dermapen 4 & Dp Dermaceuticals.

Dermapen är orginalet av microneedling och ansedd som ”gold standard” på marknaden.
Dermapen 4 är den senaste versionen av Dermapen och har kliniskt bevisad effekt på en rad olika tillstånd såsom; fina linjer, ärr och bristningar samt acne och jämnare hudton.
Läs mer om Dermapen 4 nedan.

Med Dermapen 4 skapar vi en kontrollerad skada i huden (1920 microkanaler i huden per sekund) som i sin tur startar vår egna reparationsprocess. Generellt så får vi skadad hud att läka om på nytt och därigenom få ett bättre resultat. Vår rekommendation är att genomföra en kur på 3 behandlingar för ett hållbart resultat, se nedan för vårt kampanjerbjudande.

Efter behandlingen så kommer din huds kondition fortsätta att förbättras under de kommande 6-12 månaderna och under resans gång kommer du uppleva många positiva förändringar såsom ökad fuktproduktion, ökad lyster och minskade torrhetslinjer. Resultaten kommer successivt allt eftersom huden läker.

Primära behandlingsområden är ärrvävnad (acne, efter kirurgi, brännskador mm), reduktion av fina linjer genom lyft och föryngring samt en jämnare hudton och reduktion av pigmenteringar.

Lanseringserbjudande Dermapen 4

För dig som påbörjar din kur under april och maj erbjuder vi ett riktigt bra lanseringspaket.
Kur á 3 behandlingstillfällen för ansikte & hals (inkl ögon) samt för behandlingen skräddarsytt hudvårdspaket från Dp Dermaceuticals till ett värde av 1.500kr!

Kampanjpris: 5.500kr, (ord. pris/värde 8.100kr)

Tid för CoolSculpting

En kvinna som genomgår en cool sculpting-procedur medan hon sitter bekvämt tillbakalutad och läser.
Två av våra kunder påbörjade sina CoolSculptingbehandlingar under sen-hösten och vi är superglada över att de båda delar sina berättelser och resultatet av behandlingen i deras sociala medier och bloggar. Följ Eddie Fishers behandling med före/efter-bilder här och Åse Falkman Fredrikssons CoolSculpting resa här. Båda berättar generöst om bakgrunden till varför de valt CoolSculpting och vad de tycker om behandlingen. Dessutom har de rabattkoder till CoolSculptingbehandling i sina kanaler.

Produkt och behandlingsguide inför solsäsongen!

Här finner du vilka produkter och behandlingar vi rekommenderar för att skydda samt stärka huden inför solen så vi får en hälsosam och fräsch solkysst hud!

Produkter

Nimue Day och Night Fader är två favoriter från Nimue för er som har envisa pigmenteringar som blir tydligare nu när vårsolen tittar fram. Dessa två minskar inflammation, minskar uppkomsten av pigmenteringar och ger en härlig lyster.

Dp Dermaceuticals Cover Recover. En svalkande och vårdande SPF 30. Finns som helt transparant eller som foundation som kan byggas upp från lätt till helt täckande och finns i flera olika nyanser. Fungerar ”som ett plåster för huden” och kan användas efter microneedling, laser/IPL och kirurgiska ingrepp. Passar alla hudtyper.

Behandlingar

Profhilo. Fukt på djupet i huden som ger en uppstramande och plumpande effekt. Vår leg ssk Petra rekommenderar en kur om 2 behandlingar. Har du nyligen gjort en kur kan det kanske vara läge att fylla på fuktdepåerna inför våren & sommaren. Glöm inte bort din hals!

PRX-T33. Kur för dekolletaget. Vi glömmer gärna bort att ge hals & dekolletage samma uppmärksamhet som ansiktet. Men det är inte försent ännu. Gör en kur PRX-T33 för dekolletaget nu i vår för att minska ojämn pigmentering och öka fastheten nu när vi snart lägger halsduken på hyllan.

Dermalinfusion. Rengör huden på djupet och bli av med en torr, grå och glåmig vinterhud. Genom att tillsätta specialserumet Hydrating Vitamin-C i behandlingen så stärker vi hudens försvar mot UVA och UVB strålning och främjar en härlig VÅR-GLOW.

En tub för hudvårdsprodukter som står bland en skvätt vatten med isbitar utspridda runt omkring.

Nytt pris på M-Tone, längre kur till lägre pris

M-Tone har varit en populär behandling sedan vi introducerade den i höstas. M-Tone som innebär elektromagnetisk muskelstimulering är en kroppskontureringsteknik med fokus på muskulatur. M-Tone ökar muskulär tonus och volym samt förstärker muskulaturen. Nu sänker vi priset på M-Tone kur samtidigt som vi förlänger kuren, kan det bli bättre? Nu gäller 6 x 30min, pris 15.000kr

Estetiker som utför en icke-invasiv kroppskonturbehandling med Elektromagnetisk muskelstimulering med M-Tone på en klient i en klinisk miljö.

Ett år med N.VY

Utbildad personal på skönhetskliniken
Sist men inte minst så vill vi självklart uppmärksamma vår födelsedag. Första april (nej, vi är inget skämt) så firar vi 1år med N.VY vilket vi är extra stolta över då året varit tufft och turbulent. Nu håller ju pandemin oss fortfarande i sitt grepp och vi kan inte släppa lös och bjuda in er alla till ett härligt 1års-firande som vi hade hoppats, men ha tålamod, det har vi, så kommer vi att ta igen det vi missat med råge. Tack åter alla ni som besökt oss under det gångna året, utan er inget N.VY.

Följ gärna oss

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?