Frysa bort fett? Därför är Coolsculpting en av våra mest populära behandlingar

Coolsculpting

Kan man frysa bort fett?

Professionell som administrerar en cool sculpting-behandling till en patient i en medicinsk spamiljö.

Därför älskar vi CoolSculpting

CoolSculpting är den främsta icke-kirurgiska metoden på marknaden som permanent reducerar envisa fettdepåer på kroppen. På Clinic N.VY finner du Sveriges mest erfarna CoolSculpting terapeuter vilket gör att du är trygga händer när du väljer denna behandlingsmetod.

Under en CoolSculpting-behandling kyls fettcellerna under huden ned, genom Cryolipolys, till en temperatur på 11-13 minusgrader. CoolSculpting behandlar underhudsfettet på kroppen och inte det djupare fettet som omger våra organ. Detta fett kommer man enklare åt genom kosthållning och motion. Efter en CoolSculpting behandling försvinner i genomsnitt 25-30% av de behandlade fettcellerna, permanent.

CoolSculpting (fettfrysning eller cryolipolys) är en säker och pålitlig behandlingsmetod och den enda fettfrysningsmetoden på marknaden som är FDA-godkänd.

Professionell skräddare som tar mått för en anpassad passform.

Nordens mest erfarna behandlare

Vi på N.VY är stolta över att ha Nordens mest erfarna CoolSculpting terapeuter på våra kliniker och då vi vet att erfarenhet av denna behandling och resultatet är direkt relaterade så är detta en trygghet för dig som kund.

Konsultationen

Konsultationen mellan utförare och kund är a och o. I vårt möte går vi tillsammans igenom dina förväntningar, förhoppningar och förutsättningar, samt en noggrann medicinsk anamnes och all nödvändig information inför en eventuell behandling.

Dels så görs en bedömning om du är en lämplig kandidat för CoolSculpting och dels så sker en noggrann dokumentation av nuläget genom fotodokumentation så att ditt resultat kan bedömas så objektivt som möjligt vid återbesöket.

Hur går en behandling till?

Läs om vår kund Eddie Fishers upplevelse av CoolSculpting hos oss på N.VY i hennes senaste blogginlägg.

”Supergullig personal som tar väldigt väl hand om dig. Marie är väldigt kunnig och svarar på allt du undrar över. Hon har jobbat med detta i 10 år, det säger ju en hel del”
– Eddie Fisher, kund hos N.VY

En kvinna i svart bh som justerar håret framför en spegel, observerad av en sittande person med hästsvans.
En person som ligger tillbakalutad i en salongsstol som genomgår en skönhetsbehandling, med inramade konstverk på väggen i bakgrunden.
Kvinna som genomgår en kryolipolys-fettfrysningsbehandling på ryggen.
En person som genomgår en cool sculpting-procedur för att minska kroppsfettet.

Gör det ont?

Under själva behandlingen kan du uppleva ett tryck, du kan känna en ilande och lätt brännande senastion som är övergående då behandlingen är lokalbedövande i sig själv. Efter behandlingen utförs en kort massage då det kan kännas lite ömt och aningen bortdomnat. Dagarna efter kan man vara lite svullen och öm vid beröring, det är självklart övergående. Man kan uppleva en viss obehagskänsla, men de flesta av våra kunder upplever milda symptom.
Estetiker utför en cool sculpting procedur på en klient i en klinisk miljö.

Behandlingsområden och resultat

De flesta områden med fettdepåer på kroppen kan behandlas med CoolSculpting men de vanligaste är mage, flanker (kärlekshandtag), dubbelhaka, undersida överarm, insida och utsida lår. I genomsnitt försvinner 25-30% av de behandlade fettceller redan efter en behandling. Då kroppen själv ”städar” bort de döda fettcellerna genom en naturlig process tar det ca 3-4 månader innan man uppnår slutligt resultat. Man kan dock se resultat redan efter 4-8 veckor efter behandlingen. På Clinic N.VY bokar vi alltid in ett uppföljande besök med dig som har gjort en CoolSculptingbehandling. Dels för att vi vill följa upp resultaten men också för att du ska ska få ställa eventuella frågor som kan ha dykt upp under de veckor som gått sen behandlingen.

HEJ!

Välkommen till Clinic N.VY Stockholm som tidigare var Narva Derma Center. Vi har gjort några förändringar i både miljö och utbud och hoppas att du som Narva Derma-kund ska känna dig bekväm med att följa med i denna förändring. Du finner utbudet under fliken priser här på hemsidan och boka gör du genom att klicka på bokningsknappen för Stockholm. Hela mars firar vi vår nyöppning med 20% rabatt på ALLA behandlingar.

Varmt välkommen till N.VY!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?