N.VY Tandblekning

Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt. Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla.

På N.VY använder vi oss av milda preparat i kombination med välbalanserat plasmaljus som aktiverar blekningsgelen. Behandlingen är smärtfri och biverkningar såsom ilningar och irritationer är ovanliga. Vid bokning av vår tandblekning ingår blekning av såväl övre som undre tandraden.

Resultat

För ett så bra resultat som möjligt ser vi helst att din tandhälsa är god genom att tandsten är borttagen och att ditt tandkött är friskt. Om du har tandsmycken eller bär tandställning påverkas inte dessa av tandblekningen.

Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat.

Skötselråd

För att tandblekningen ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du sköter om dina tänder både före och efter blekningen. Tänderna kan fläckas av tobak, färgstark mat och dryck såsom ketchup, kaffe, te och rödvin. Direkt efter en tandblekning är tänderna extra känsliga så vi rekommenderar därför att du undviker denna typ av livsmedel de närmaste dagarna.

Våra julklappserbjudande!

Dermalinfusion, vår nya ansiktsbehandling 2.0 inkl färgning av fransar & bryn samt en lyxig ansiktsmask från Nimue.
1500kr (ord. pris 2000kr)

Unna dig eller någon annan en läppbehandling med fillers. Addera fukt, kontur, form eller volym till de kommande helgerna.
1 ml 3000kr (ord. pris 4200kr)

Vet du inte vad du ska ge bort, presentkort är alltid uppskattat!
Gör det enkelt för dig och låt mottagaren få välja själv mellan behandlingar och produkter hos oss.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?